Boek nu

aankomst
vertrek

Over ons

Hotel Vijfwegen is met zijn 19 hotelkamers, 2 studio’s en appartement een intiem en gezellig hotel in Roeselare. Hoteleigenaar Philip Van Haute ontvangt u persoonlijk met open armen en verzekert u van de beste service op maat. Een familiale sfeer aan het ontbijtbuffet of hotelbar maken van elk bezoek een aangenaam verblijf. Onze deur staat altijd open voor u.

Vergaderzaal

HOTEL VIJFWEGEN

Hotel Vijfwegen beschikt over een eigen vergaderzaal in Rumbeke – Roeselare met terras. De zaal is zowel voor gasten als externe bezoekers beschikbaar. De conferentiezaal biedt plaats aan 20 personen en is volledig uitgerust met alle technische faciliteiten. Ideaal voor vergaderingen in beperkte kring of ontbijtvergaderingen in complete privacy. Vraag meer info of boek meteen!

Contacteer ons voor meer informatie

Betaalbaar

Ons hotel is er voor elk budget en voor elke gast: zakenman, toerist of gezin. In onze comfortabele en moderne kamers kan u goedkoop overnachten en toch genieten van alle luxe en voorzieningen. Elke dag is een streven naar prijs-kwaliteit: een goedkoop hotel met de beste service, stijlvolle kamers en uitgebreide faciliteiten.